Η Εταιρεία

H Exhaust Flow Δανελάτος βρίσκεται στο χώρο των εξατμίσεων από το 1972. Στόχος μας είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η κάλυψη όλων των αναγκών σε ό,τι έχει σχέση με το σύστημα εξάτμισης του αυτοκινήτου σας (Χειροποίητες εξατμίσεις (Catback)  -  Downpipes  -  Μπούκες - Καταλύτες - Headers (Χταπόδια)). Αναλαμβάνουμε παντός τύπου επισκευή - μετατροπή - αντικατάσταση για οποιοδήποτε αυτοκίνητο, βάζοντας πάντα ως προτεραιότητα την άριστη εργασία την συνέπεια και την επιλογή των καλύτερων ανταλλακτικών της αγοράς.

 

 
Αντικατάσταση και επισκευή συστήματος εξάτμησης

 

Εάν αντιληφθήκατε βλάβη στο σύστημα εξάτμισης του αυτοκινήτου σας, (Εξάτμιση (Catback)  -  Downpipe - Απόλιξη - Καταλύτη - Header (Χταπόδι)) οποιοδήποτε μοντέλο κι αν είναι, επικοινωνήστε μαζί μας. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους αντιπροσώπους στην Ελλάδα (IMASAF - WALKER - STELCO - BOSAL) και παρέχουμε πάσης φύσεως επισκευή - αντικατάσταση. Εαν λοιπόν δεν ενδιαφέρεστε για ανοξείδωτες ή βελτιωτικές εξατμίσεις, ρωτήστε μας να σας προτείνουμε οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις για την εξάτμιση του αυτοκινήτου σας.

 

 
Βελτιωτικές εξατμίσεις - Μεταλικοί Αγωνιστικοί Καταλύτες

 

Αν θέλετε να βελτιώσετε την απόδοση του κινητήρα σας η Exhaust Flow Δανελάτος έχει να σας προτείνει μια τεράστια γκάμα βελτιωτικών εξατμίσεων και racing καταλυτών. Οι επιλογές είναι πολλές και οι τιμές μπορούν να έρθουν στα μέτρα σας ανάλογα με την επιλογή που θα κάνετε.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210 57 29 777 ή info@exhaustflow.gr

 

Μπορείτε ακόμα να επισκεφθείτε το κατάστημά μας Θηβών 109 Περιστέρι, να διαλέξουμε μαζί την ιδανικότερη λύση σε εξάτμιση ή καταλύτη για το αυτοκίνητο σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς με την εγγύηση του ονόματος Exhaust Flow Δανελάτος.